Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. kesäkuuta 2013

Voi hyvät hyssykät..

Nyt on sitten käyty neurologilla, ja tällä kertaa käynti sujui paljon paremmin. Voihan se olla että tohtorilla oli parempi päivä.
Hän oli sitä mieltä tämän hetkisestä tilanteesta, että osasairauslomaa jatketaan niin pitkään kuin päiviä riittää ja sen jälkeen haetaan osakuntoutusrahaa (lue; osatyökyvyttömyyseläke). Tuon maininnan pistin siksi, että jos joku teistä rakkaat siskot tai veljet joudutte eläkevakuutusyhtiöstänne hakemaan tuota rahaa niin puhukaa juuri tuosta osatyökyvyttömyyseläkkeestä (joko määräaikainen tai jatkuva). Tuota tukea aletaan hakea koska en vieläkään ole selvillä vesillä kipujeni kanssa.. Edelleen jatkuvaa särkyä. Hermot ovat aika piukeassa tällä hetkellä, vaikka osaan peittää sen aika hyvin. Siinä minusta on tullut mestari, nimittäin kivun peittämisessä. Tämä ihan siitä syystä, että vihaan valittaa läheisille jatkuvaa kipua. Mieluummin olen töissä niin normaali kuin mahdollista ja pienimuotoinen (hiljainen) romahdus tapahtuu sitten kun työpäivä on loppu. Vähän lepoa työpäivän jälkeen niin, huumorikin alkaa taas luistaa kaikesta huolimatta.

Eli nyt olen siinä pisteessä, että Kelan liput ja laput on kuskattu nätisti ystävälliselle (!) naisihmiselle joka vielä pyynnöstä varmisti että kaikki varmasti kelpaa. Tämä siksi, että allekirjoitukset eivät olleet alkuperäisiä vaan esimieheni skannaama paperi tiedonkulun nopeuttamiseksi (eli nimet kopioita).

Tämän jälkeen vuorossa Eteran (osa) työkyvyttömyyseläkkeen hakeminen. Eli palloilemaan Eteran sivuille, enkä tietenkään löytänyt mitään koska hain osakuntoutusrahan nimistä lomaketta, koska lääkäri puhui sellaisesta. Soitto siis Eteraan, josta yhdistettiin edelleen toiselle virkailijalle. Hän ystävällisesti neuvoi minua oikean lomakkeen ääreen. Oli lähellä etten saanut kohtausta jo pelkästään lomakkeen kysymysten määrän vuoksi, sen verran karmea se oli kun ensimmäisen kerran katsoi.

Tänään olen sitä illalla värkännyt, ja koneella kirjoitin sen vielä puhtaaksi. Tämän jälkeen yritin tietysti tulostaa sen. Luulin että lomakkeessa on vikaa kun en saanut tulostettua kuin lomakkeen pohjan, mutta tekstiä ei näy. Vikahan oli loppujen lopuksi minussa, joka ei tajunnut että tulostimen musta väri oli kuivunut koska se oli niin vanha, daa.... Eli nyt on se (hirmu)lomake täytetty, lääkärin b-todistukset valmiina (edellinen ja nykyinen), työnantajan kuvaus työoloista ja kuntoutustoimenpiteistä tulossa ja vielä odottelen epikriisiä edellisestä käynnistä neurologilla.

Kaiken tämän jälkeen heräsin vielä uuteen todellisuuteen jota en tullut heti ajatelleeksi, eli loman kertymistä! Tämä siitä syystä että 75 sairauspäivän jälkeen loman ansainta katkeaa. Muistaakseni se oli niin että vain arkipäivät lasketaan, mutta kun muisti on lyhyt niin en ole enää ihan varma tästä. Vaikka siis työkaverin kanssa tänään sitä käytiin nopeasti läpi. Olen aina sanonut, että mulla on todella hyvä muisti mutta erittäin lyhyt. Siinä sitten seuraava pähkinä purtavaksi ja ei kun soittoa työnantajalle, katsotaan nyt mitä siitä tulee. Työnantaja on ollut todella mahtava tähän asti, hatunnostot siitä. Toivottavasti selvitämme senkin ongelman ilman mutkia.

Kerron siitä enemmän sitten seuraavaksi, pidelkää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Vaati jonkinmoista taistelu tahtoa kun byrokratian rattaissa joutuu etenemään, voimia siihen työhön ihan omaksi parhaaksi. <3

    VastaaPoista

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.