Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Mukavaa päivää, pieni välipäivitys tälle päivälle :)

Tänään on vapaapäivä, erittäin tarpeellinen sellainen. Heräsin pää kipeänä heti aamusta. Onneksi lääkkeen ja aamukahvin myötä tilanne parani edes vähän.

Soittelin Eteraan, ja siellä vastasi joku nuorukainen. Halusin tarkistaa, että onko siellä varmasti kaikki tarvittavat liitteet ja muut dokumentit. Etteivät sitten kuukauden päästä lähetä kirjettä että sitä ja tätä puuttuu vielä. Virkailijan mielestä kaikki oli ok, hänen luettelemien pakollisten liitteiden perusteella minulla oli vähän liikaakin tavaraa mukana siellä. Tarvittiin kuulemma yksi b-todistus, niin minullapa olikin kaksi, hihi :). Palkkatodistuksiakaan ei lomakkeessa pyydetty, mutta laitoin nekin mukaan. Jännityksellä odotellaan soittaako joku sieltä vai ei. Leuka meinasi vain loksahtaa auki, kun poika sanoi että käsittelyaika on n. kaksi kuukautta! Että mitä?? Katsotaan saanko sitä määräaikaista osatyökyvyttömyyseläkettä edes siihen mennessä kun sen on tarkoitus toivon mukaan loppua 31.10.2013..

Ja nyt laittamaan pyykkikonetta päälle ihan kuopuksen pyynnöstä, voitteko kuvitella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.