Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkeiset terveiset!
Olen kirjoitellut suomi24.fi sivuilla migreenistä, ja siitä miten se vaikuttaa mielialaan. Siellä oli yksi kirjoittaja jonka kommentti estrogeenidominanssista ja sen vaikutuksista migreeniin herätti mielenkiintoni vaikka omat oireet eivät siitä johdukaan. Mutta te jotka ette vielä tiedä\saaneet selville mistä oireet johtuvat käykää lukemassa seuraava artikkeli: http://www.terveydentukipilarit.fi/terveysinfo/terveyden_avaimet/artikkelit/45/
Aika mielenkiintoista. Tuli vaan mieleen että on se nainen vaan aika monimutkainen luonnontuote ;). Istun terassilla ja nautin kauniista päivästä ja bloggailen kännykällä. Harrastuksia on monenlaisia, vai mitä. Tänään ei muuta sen kummempaa, rentoilen ja teen ristikoita. Aamupäivällä kävin hyvän ystävän kanssa lenkillä, he jäivät eilen yökylään kun juhlittiin vähän juhannusta ja saunottiin pitkän kaavan mukaan, varsinkin me naiset. Tänään kohtalaisen hyvä olo (ylläri), vaikka tulikin vähän valvottua. Ei kuitenkaan sen enempää kuin puoleen yöhön. Hyvää sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.