Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Neuropolilta tuli soitto,

ja nuori neurologin ressukka sai kiukusta tiukan äänen heti vastaansa kun soitti paljon aikaisemmin mitä oli sovittu. Sanoin erittäin selkeästi kun soitin Neuropolille, että olen todella kiireinen töissä. Se tarkoittaa siis sitä, että tarvitsen todella tarkan ajan milloin lääkäri soittaa. Kalenterista oli aamulla vielä pakko tarkistaa, että todellakin saan puhua hänen kanssaan rauhassa. Ja sätkynhän sain, kun kalenterin avasin. Siinä oli joku vika, koska se oli melkein täynnä tämän päivän osalta! Pomo oli vähän ahkeroinut viikonloppuna, sanoinkin hänelle että onhan se hyvä kun on niin reipas :) ja pakko myöntää että lisäksi luuriin lupsahti pari painokelvotonta sanaa.. Ressukka sai hänkin oman osansa kipuisen naisen pohjattomasta kiukusta, vaikka on aina ollut niin kiltti. Pahoittelut siitä ihan julkisesti, kipu on tehnyt minusta ärjyn muijan.

No, joka tapauksessa oli tarkoitus, että neurologi soittaa 9.50 aamulla ja olinkin esittänyt toivomukseni että hän pitäisi tuosta ajasta kiinni. Eiköhän puhelin pirissyt 9.10 kesken sopimuksen tekoa, ja minä tokaisin hänelle että kello ei ole 9.50 ainakaan minun mielestäni ja olen tällä hetkellä varattu. Sai ressukka hänkin tänään osansa. Siihen vielä lisäsin "että saat kyllä soittaa uudestaan myöhemmin". Hän sitten kilttinä poikana  soitti takaisin sovittuna aikana, mutta eihän siitä mitään apua ollut. Neurologi vähensi edellisellä käynnillä lääkitystä, ja nyt kolme viikkoa myöhemmin toinen neurologi sanoo että nostetaan takaisin samaan mitä oli. Just, eli tyhjää täynnä.

Tehdään sitten niin kuin käsketään ja nostetaan annostusta takaisin, ja katsotaan miten siinä käy. Sanoin kyllä, että mieluummin saa silmissä mustua ja tähtiä lennellä kuin tätä ikuista särkyä. Se on kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka kuntoilun käy, kun pumppu alkaa taas tikittää tuhatta ja sataa sitten kun lääkemäärää taas nostetaan.

Suomi24.fi -sivuilta olen löytänyt muutaman kohtalotoverin, toivottavasti hekin saisivat helpotusta omaan kipuunsa. Olen jo luullut että asiat ovat kohdallani jo melkein umpikujassa, mutta täytyy sanoa että heidän kertomuksensa sai kyllä mietteliääksi. On olemassa ihmisiä joilla on vielä enemmän kipua, eikä oikein apuakaan enää saatavilla :(. Toivotan heille voimia omaan kamppailuunsa kivun kanssa! Toivottavasti he löytäisivät blogini ja ehkä jopa liityisivät lukijaksi, toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.