Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. toukokuuta 2013

Työpäivän sain kahlattua kunnialla läpi ja nyt vapaita päiviä on kolme edessä :)

Ainoa asia mikä tässä päivässä harmittaa, on aika kova taustasärky oikealla puolella päätä. Pidän peukkuja, että tuleva viikonloppu sujuisi paremmin.
Tarkoitus olisi mennä lauantaina ystäväpariskunnan (yksi parhaista ystävistäni) luo grillailemaan ja höpisemään niitä näitä. Toivottavasti tällä kertaa olisi sen verran tuuria, että suunnitelmista tulisi ihan oikeasti totta.
Jonkun verran piristi kampaajalla käynti, hän käytti hajusteettomia muotoilutuotteita omasta pyynnöstä ja siitä suuri kiitos! Uusi tukka ja uudet kujeet siis? Kujeista en niinkään tiedä, mutta to do -lista on projektina seuraavaksi tulevia lakkiaisia varten. Osa tarvikkeista on jo ostettu, osa odottaa vielä noutoa kaupassa. Onneksi on tulossa apujoukkoja ruokia valmistelemaan lauantaina aamupäivällä sillä aikaa kun olemme nuorimman tyttären päättäjäisissä ja vanhimman tyttären lakkiaisissa. Ruokalista sisältää olutpaistia kermaperunoilla ja jälkiruuaksi valkoisella sokerimassalla kuorrutettu täytekakku johon laitan ohuen mustan alareunan ja ison mustan ruusun keskelle. Saapa nähdä mitä siitäkin tulee, en ole koskaan mitään ruusuja vielä laittanut. Ja vielä lopuksi pidetään peukkua että aurinko paistaisi!
Sitä ennen on viikolla paljon tekemistä ja valmisteltavaa, ja vielä kaiken kukkuraksi jännitän ensi torstain neurologin käyntiä. Siis ihan totta, jännitän aina kuin pieni mukula kaikkia reissuja ihan sama mihin olen menossa, on se kumma juttu.

Onnea etukäteen rakkaille tyttärilleni, joista nuorempi päättää peruskoulun ja vanhempi valmistuu ylioppilaaksi (muillekin opintonsa päättäneille onnittelut)!

Paras lopetella koneen äärellä istuminen tältä erää, hauskaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Onneksi nyt jo löytyy noita hajusteettomia tuotteita kampaamoissa ja vielä saisi monipuolistua tarjonta, ei hyvä asia migreenistä kärsivälle eikä monelle muullekkaan.hyvä että pääset asiantuntijan pakeille ja toivon että vastaanotto käynti on hyvä. aurinkoista ja suht.särytöntä viikonloppua toivottaen :)

    VastaaPoista

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.