Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Terveisiä Ahvenanmaalta! 

Ihanaa kun pääsee välillä ihan muihin maisemiin vaikka kivut seuraavat perässä. Kyllä se silti kummasti piristää, kun saa katsella muitakin paikkoja kuin omaa takapihaa. Vaikka ei siinä omassa takapihassakaan ole mitään moitittavaa. Paitsi että se kasvihuone/kesäkeittiö tai joku muu puuttuu sieltä vielä. Oli todella mukavaa istuskella meren rannalla ja nauttia grilliherkkuja sekä ystävien mukavasta seurasta.
Odottelen innolla kesälomaa, laskenta on alkanut jo. Tällä viikolla pääsen hieman helpommalla, kun työpäiviä on vain kaksi. Saanpahan nauttia ihanasta kesäilmasta. Tähän mennessä siitä on nautittu ihan urakalla ja monta kymmentä kilometriä on jo käveltykin. Painokin on laskenut jo noin seitsemän kiloa sitten joulukuun viime vuonna, jess... Luulin jo, että en ikinä pääse nauttimaan omasta rakkaasta lajistani eli kävelystä. Olen varmaan jonkun afrikkalaisen metsästäjän inkarnaatio (onkohan tuo edes oikein kirjoitettu), joka on elämänsä aikana kävellyt varmaan maailman ympäri. Olen jopa aloittanut varovaisesti salitreenitkin uudestaan rakkaan mieheni kanssa, joka innostui aikaisemmasta harrastuksestani itsekin yhtäkkiä. Taisi työpaikan terveystarkastus antaa potkun takalistoon, vaikka ei varsinaisesti missään rapakunnossa ollutkaan :).
Ainut asia mikä vähän synkistää vielä on jatkuva särky, jota ei vaan saa pois sitten millään. Verenpainelääkkeiden annostusta nostettiin, mutta siitä tuli vain pieni apu. Voi olla, että kuntoilun aloittaminen aiheuttaa lisää hankaluuksia. Siitä pidän kuitenkin kiinni, se on ihan varma. Mieluummin kärsin kivusta hyväkuntoisena. Huomenna vapaa ja torstaina tämän viikon viimeinen työpäivä, sitten onkin taas kolme päivää vapaata. Ihanaa kun saa ottaa rauhallisesti kun särkee, eikä tarvitse stressata joka päivä sorvin ääreen. Nyt kukkia kastelemaan, ja nauttimaan loppuillasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Migreenimimmi ilahtuu palautteestasi! Voit kertoa elämästäsi kivun kanssa tai ilman, tai perheenjäsenen kamppailusta migreenin kanssa.